Σιγάλας: “Θα δούμε τα λάθη μας – Χρειαζόμαστε παίκτες”

από AllAboutARIS

Στα λάθη που έγιναν αλλά και στον τραυματισμό του Μπλούμπεργκς που μεγαλώνει την ανάγκη ενίσχυσης εστίασε ο Γιώργος Σιγάλας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Λιετκαμπέλις.

“Συγχαρητήρια στη Λιετκαμπέλις αλλά και στους παίκτες μας. Τα έδωσαν όλα. Ο τραυματισμός του Μπλούμπεργκς άλλαξε τις ισορροπίες μας. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε αρκετά.

Μετά από κάθε παιχνίδι βλέπουμε τα λάθη μας για να βελτιωθούμε. Ειδικά απόψε θα δούμε ξανά το ματς για να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ως ΑΡΗΣ και στα επόμενα παιχνίδια, ώστε να παρουσίασουμε καλύτερη εικόνα”, δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη διαιτησία.

“Οι διαιτητές είναι άνθρωποι και τα λάθη είναι στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε παρά τα προβλήματα. Η Λιετκαμπέλις είναι πολύ καλή ομάδα”.

Για τη συνέχεια της ομάδας και την κατάσταση του ρόστερ: “Το μόνο που έχω στο μυαλό μου όπως και ο προπονητής, είναι ότι χρειαζόμαστε παίκτες. Τώρα χρειαζόμαστε και λόγω του Μπλούμπεργκς. Πρέπει να καλύψουμε το κενό του Μπέιτς. Περιμένουμε τον Περσίδη στο επόμενο ματς.

Τα παιχνίδια με Γκραν Κανάρια και Ολυμπιακό βοήθησαν να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας παιχνίδια τα οποία μπορούμε να κερδίσουμε και να σηκώσουμε κεφάλι”.

Προτεινόμενα Άρθρα