Στους Σέλτικς ο Τζρου Χόλιντεϊ, συγκλονιστική πεντάδα έφτιαξε η Βοστώνη

από AllAboutARIS

Η ανταλλαγή που έστειλε τον Ντέιμιαν Λίλαρντ από το Πόρτλαντ στο Μιλγουόκι, “έφτιαξε” και τους Σέλτικς, οι οποίοι χτύπησαν την Κυριακή (1/10) τον ανταγωνισμό με την απόκτηση του Τζρου Χόλιντεϊ από τους Μπλέιζερς.

Η ομάδα της Βοστώνης έδωσε τον Μάλκολμ Μπρόγκντον, τον Ρόμπερτ Γουίλιαμς και draft picks πρώτων γύρων, για να δημιουργήσει μία συγκλονιστική πεντάδα με τον Χόλιντεϊ, τον Τζέιλεν Μπράουν, τον Τζέισον Τέιτουμ, τον Κρίσταπς Πορζίνγκις και τον Αλ Χόρφορντ, αν και δεν έχει το βάθος που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Έκτος παίκτης θα είναι ο Ντέρικ Γουάιτ.

Στα τρία χρόνια του στο Μιλγουόκι, ο Χόλιντεϊ είχε 18.5 πόντους, 4.7 ριμπάουντ, 6.8 ασίστ και 1.5 κλεψίματα ανά 32.6 λεπτά σε 193 αγώνες κανονικών περιόδων.

Τον Χόλιντεϊ είχε βάλει στο… μάτι η μισή Λίγκα από τη στιγμή που οι Μπλέιζερς είχαν αποφασίσει να στηριχθούν στους Ανφέρνι Σάιμονς – Σκουτ Χέντερσον. Σίξερς και Κλίπερς τον ήθελαν περισσότερο, με την ομάδα του Πόρτλαντ να μιλάει περισσότερο με οργανισμούς της Ανατολής και να παίρνει.

Προτεινόμενα Άρθρα