Συνελήφθη ο βασικός ύποπτος του ξυλοδαρμού του Αλεξέι Σβεντ!

από AllAboutARIS

Έπειτα από σχετικές έρευνες η ρωσική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του φερόμενου βασικού υπόπτου του ξυλοδαρμού του Αλεξέι Σβεντ, έξω από εστιατόριο της Μόσχας την Πρωτομαγιά και λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, στα ημιτελικά της VTB League.

Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 31 ετών, ονόματι «Γιουσούφ». Ο συγκεκριμένος ήταν οδηγός ενός SUV και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και με βάση τις καταθέσεις των τριών άλλων συλληφθέντων, ήταν εκείνος που χτύπησε δυνατά στο κεφάλι τον 34χρονο άσο της «ομάδας του στρατού», τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Ο ύποπτος είναι υπό κράτηση και μένει να φανεί εάν θα ομολογήσει την πράξη του ή θα αρνηθεί τις κατηγορίες.
Από ‘κει και πέρα, οι άλλοι τρεις συλληφθέντες ηλικίας 17, 19 και 20 ετών αντίστοιχα, που συμμετείχαν στο επεισόδιο, θα παραμείνουν υπό κράτηση τουλάχιστον μέχρι τις 2 Ιουλίου.

Στο μεταξύ και οι τρεις δήλωσαν «αθώοι» αρνούμενοι την κατηγορία της βιαιοπραγίας κατά του Σβεντ, υποστηρίζοντας ότι δεν συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του και πως απλώς είχαν μία έντονη αντιπαράθεση με τη σύζυγό του.

Προτεινόμενα Άρθρα