Τα θετικά και τα… αρνητικά ρεκόρ μιας ήττας

από AllAboutARIS

Στατιστικά στοιχεία, αρνητικά, αλλά και θετικό ρεκόρ που προκύπτουν από τον αγώνα του ΑΡΗ Midea με τον Κολοσσό.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ΕΣΑΚΕ:

*Οι 60 πόντοι είναι η χαμηλότερη, φετινή, εντός έδρας επίδοση για τον ΑΡΗ Midea αφού είχε 67 στο παιχνίδι με το Μαρούσι στο οποίο επίσης ηττήθηκε.

Αυτή η επίδοση προέκυψε μέσα και από τους επτά πόντους των γηπεδούχων στην 4η περίοδο, που είναι η δεύτερη μικρότερη τους στη σεζόν. Το αρνητικό ρεκόρ κράτησε εκείνη των έξι πόντων που είχαν στη 2η περίοδο του επίσης εντός έδρας αγώνα, με τον Προμηθέα.

*Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν 7/14 βολές και ισοφάρισαν το αρνητικό ρεκόρ τους στη σεζόν, αφού 50% είχαν ακόμη στο εκτός έδρας παιχνίδι τους με τον Προμηθέα και στο εντός έδρας παιχνίδι τους με το Λαύριο Megabolt.

*Στον αντίποδα ο ΑΡΗΣ Midea σημείωσε ρεκόρ περιόδου με τα 29 αμυντικά του ριμπάουντ αφού είχε τρεις φορές από 27. Παράλληλα ισοφάρισε το ρεκόρ του με τα 43 συνολικά ριμπάουντ αφού τόσα είχε και στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου με το Λαύριο Megabolt.

*Βάσει του ranking, οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν χθες το χειρότερο, εντός έδρας παιχνίδι τους. Είχαν 52 στο σύστημα αξιολόγησης ενώ η προηγούμενη χαμηλότερη επίδοση τους ήταν εκείνη του 55 του παιχνιδιού με το Μαρούσι για την 20ή αγωνιστική.

Προτεινόμενα Άρθρα