Το… βαρύ εξωαγωνιστικό παρελθόν του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ (vid)

από AllAboutARIS

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ και επιστρέφει στην ενεργό δράση για πρώτη φορά φέτος. Όχι, δεν θα κάνει τη πρώτη του συμμετοχή για φέτος τον Απρίλιο εξαιτίας τραυματισμού, αλλά εξαιτίας των όσων έχει κάνει εκτός παρκέ.

Ο 24χρονος Αμερικανός, είχε μείνει χωρίς ομάδα παγκοσμίως, αφού έχει ένα βεβαρυμένο ιστορικό, με τελευταία και πιο σοβαρή υπόθεση αυτή του ξυλοδαρμού της τότε συντρόφου του.

Αυτό τον ώθησε εκτός ΝΒΑ αφού καμία ομάδα δεν ήθελε να επενδύσει σε αυτό, παρά το γεγονός ότι έχει περγαμηνές να γράψει ιστορία. Η λίστα όμως των όσων έχει κάνει, δε σταματάει εδώ.

Σύμφωνα με το Eurohoops:

– Το 2019 όταν έπαιζε στο USC, τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για ανάρμοστη συμπεριφορά. Δεν αποκαλύφθηκε ο λόγος τότε.

– Τον Αύγουστο του 2020 κι αφού είχε ήδη διανύσει μία σεζόν στους Καβαλίερς χειροδίκησε κατά μίας γυναίκας (τράβηξε τα μαλλιά της και τη χτύπησε στο πρόσωπο) αλλά τελικά δεν κατηγορήθηκε από τη δικαιοσύνη.

– Τον Νοέμβριο του 2020 ο Πόρτερ ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Η αστυνομία βρήκε στο αυτοκίνητο του ένα γεμάτο όπλο και ποσότητα μαριχουάνας.

– Μέσα στη σεζόν 2020-21, ο Πόρτερ τσακώθηκε με τον GM των Καβαλίερς και του πέταξε φαγητό! Σχεδόν άμεσα το Κλίβελαντ προχώρησε σε ανταλλαγή του με τους Ρόκετς με τον κόουτς Μπίκερσταφ να δηλώνει αηδιασμένος από το περιστατικό.

– Στους Ρόκετς έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ με μέσους όρους στους 16 πόντους και τις έξι ασίστ αλλά δεν έμεινε μακριά από προβλήματα. Το 2021 έσπασε το λαπ τοπ ενός DJ σε κλαμπ όπως αποκαλύφθηκε έπειτα από μήνες, πιστοποιώντας ότι ο Πόρτερ έχει σοβαρό θέμα με τον έλεγχο των νεύρων του.

– Τον Απρίλιο του 2021 ο Πόρτερ αγνόησε τους κανονισμούς για τον COVID και τους σχετικούς περιορισμούς, πηγαίνοντας σε ένα στριπ κλαμπ στο Μαϊάμι. Τότε τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 50.000 δολαρίων.

– Σε ένα παιχνίδι των Ρόκετς μαζί με τον Κρίστιαν Γουντ έμειναν στον πάγκο στο ημίχρονο έπειτα από απόφαση του προπονητή. Σε κάποια στιγμή ο Πόρτερ πέταξε ένα αντικείμενο στον κόουτς Λούκας και έφυγε από το γήπεδο.

Κάπως έτσι, παρά το γεγονός ότι προτάθηκε σε εκατοντάδες ομάδες από το γραφείο μάνατζερ του, δεν υπήρχε ανταπόκριση μέχρι να εμφανιστεί ο… ΠΑΟΚ. Την ίδια ώρα, οι ηθικολόγοι των payroll, άφησαν στην άκρη τους προβληματισμούς τους για τον χαρακτήρα του παίκτη.

Προτεινόμενα Άρθρα