Χωρίς Κατσίβελη και Σανόγκο στο Λαύριο ο ΑΡΗΣ Midea

από AllAboutARIS

Χωρίς τον Ίσμαελ Σανόγκο αλλά και τον Δημήτρη Κατσίβελη θα παραταχθεί ο ΑΡΗΣ Midea στον αυριανό αγώνα κόντρα στο Λαύριο, με τον οποίο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος. Ο Ιβοριανός άσος προπονήθηκε κανονικά και έδειξε πως έχει ξεπεράσει σε σημαντικό βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού του αλλά έμεινε εκτός από την εξάδα των ξένων, μιας και κρίθηκε πως λόγω της μεγάλης απουσίας του δεν είναι στο βαθμό ετοιμότητας που θα έπρεπε. Ο Κατσίβελης ακολούθησε και σήμερα το πρόγραμμα αποθεραπείας τους. Αναλυτικά όπως αναφέρει η ΚΑΕ: «Ο ΑΡΗΣ Midea δίνει σημαντικό αγώνα αύριο Σάββατο (23/12, 20:15, ΕΡΤ3) στο Λαύριο, στην αυλαία του πρώτου γύρου της Stoiximan Basket League.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και θέλει να διατηρηθεί ψηλά, στοχεύοντας στην 3η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα συνεχίστηκε με μία μεσημεριανή προπόνηση στο «Nick Galis Hall». Μοναδικός απών ήταν ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του. Οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Η αποστολή του ΑΡΗ Midea ταξιδεύει το απόγευμα αεροπορικώς για την Αθήνα και αύριο το πρωί θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση. Την αποστολή της ομάδας απαρτίζουν οι:

1 Διαμαντής Σλαφτσάκης

2 Τζόναθαν Σταρκ

4 Βασίλης Τολιόπουλος

9 Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς

10 Γιώργος Φίλλιος

13 Λευτέρης Μποχωρίδης

18 Νίκος Περσίδης

22 Σίλβιο Ντε Σόουζα

25 Ρόνι Χάρελ

30 Κρις Μπάνκστον

44 Ρομπέρτο Γκάλινατ»midea

Προτεινόμενα Άρθρα