Όλοι θα ήθελαν τον Τζούστον, αλλά…

από Γιώργος Γκάτος

Ο Ισμαέλ Σανόγκο τέθηκε νοκ άουτ με θλάση και αναμένεται να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του ΑΡΗ τον επόμενο 1,5 μήνα.

Φυσικά και έχει ξεκινήσει ήδη η αναζήτηση ονομάτων, αλλά και η φημολογία για το ποιος μπορεί να είναι ο επόμενος ψηλός των “Κιτρινόμαυρων”.

Το πρώτο όνομα που ήρθε στο μυαλό όλων, ήταν ο περσινός ψηλός της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη. Κάποιοι μάλιστα έσπευσαν να το  συνδυάσουν με το γεγονός ότι ο Σακούρ Τζούστον βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε από κοντά το ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ.

Όμως σε αυτή τη περίπτωση υπάρχει καπνός, όχι όμως φωτιά. Ο Αμερικανός ναι μεν βρέθηκε στο “Nick Galis Hall”, ναι μεν είχε θερμούς εναγκαλισμούς και συζητήσεις με τη διοίκηση και το σταφ του ΑΡΗ, ναι μεν… τελειώνει από το Περιστέρι, όμως δεν έχει το δικαίωμα να φορέσει φέτος τα “Κιτρινόμαυρα”.

Στη Basket League υπάρχει ο κανόνας ότι δεν μπορείς να αποκτήσεις ξένο παίκτη που αγωνίστηκε στην ίδια σεζόν με τη φανέλα άλλης ομάδας του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Αντίθετα, μπορείς να αποκτήσεις Έλληνας παίκτη, πριν από τις τελευταίες έξι αγωνιστικές.

Συνεπώς, άπαντες θα ήθελαν τον Σακούρ Τζούστον, με πρώτο τον Έλληνα τεχνικό του ΑΡΗ, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό φέτος.

Προτεινόμενα Άρθρα