"Πάνω από όλα το εθνόσημο"

από AllAboutARIS

Ο έμπειρος Έλληνας φόργουορντ δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ μετά την πρώτη «γαλανόλευκη» συγκέντρωση για τα «παράθυρα»: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα και δικαίωση. Βλέπω πως όλες οι θυσίες και ο κόπος τελικά άξιζαν! Και χαίρομαι που κάποια άτομα το εκτίμησαν και είμαι εδώ σήμερα» και συμπλήρωσε:

«Αυτό που έλεγα πάντα είναι πως αυτό που μου έλειπε ήταν αυτά τα καλοκαίρια με την Εθνική Ομάδα. Μου έλειπε να παίξω σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, σε μια δοργάνωση. Να παίζω το καλοκαίρι… Το να φοράω το εθνόσημο είναι για μένα πάνω απ’ όλα».

Σχετικά με το ότι είναι ένας από τους «παλιούς» και θα… εξηγήσει και στους νεότερους τι σημαίνει Εθνική, απάντησε: «Όλοι ξέρουν τι σημαίνει Εθνική Ομάδα. Όλα αυτά τα παιδιά. Το να το ζεις από κοντά, από μέσα είναι κάτι τελείως διαφορετικός. Σίγουρα ο ρόλος μας εμάς των πιο… παλιών θα είναι να σταθούμε δίπλα στα παιδιά αυτά και να τα βοηθήσουμε γιατί θέλει προσπάθεια και συγκέντρωση όλη αυτή η προσπάθεια. Ο στόχος υπάρχει, αναγνωρίζοντας όλοι πόσο δύσκολο είναι να φτιαχτεί σε σύντομο χρονικό διάστημα η ομάδα, με τόσα νέα πρόσωπα. Γι’ αυτό ακριβώς πρέπει να λειτουργήσουμε όλοι ως ομάδα. Γιατί αυτό είναι πάνω απ’ όλα: Η ομάδα» και συνέχισε λέγοντας: «Είναι πρωτόγνωρο για όλους μας αυτό που γίνεται. Γι’ αυτό ακριβώς επιμένω πως το βασικότερο είναι να γίνουμε ομάδα όσο γίνεται πιο γρήγορα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Τέλος, για το τι θα σημαίνει για εκείνον αν δει γεμάτο το γήπεδο στο Ηράκλειο για το ματς με το Ισραήλ, υπογράμμισε: «Τιμή! Θα ήταν πολύ μεγάλη τιμή να καταφέρουμε να γεμίσουμε το γήπεδο και να έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Προτεινόμενα Άρθρα