Κάνουν χώρο και κοιτούν Λεμπρόν – Τζορτζ οι Λέικερς!

από AllAboutARIS

Οι Λος Άντζελες Λέικερς θέλουν να κάνουν χώρο στο μπάτζετ τους, ώστε να κινηθούν το καλοκαίρι για την απόκτηση του Λεμπρόν Τζέιμς ή του Πολ Τζορτζ!

Oι “λιμνάνθρωποι” προσπαθούν να ανταλλάξουν μέχρι το καλοκαίρι τον Τζόρνταν Κλάρκσον, για να δημιουργήσουν τον απαραίτητο χώρο στο μπάτζετ τους και να προσπαθήσουν να προσεγγίσουν έναν σούπερ σταρ, τον οποίον θέλουν να τοποθετήσουν δίπλα στους ταλαντούχους νέους παίκτες τους. Βλέπετε, στο πρότζεκτ των Λέικερς βρίσκονται νεαροί ποιοτικοί παίκτες, όπως ο Λόνζο Μπολ, ο Κάιλ Κούζμα, ο Λάρι Νανς Τζούνιορ και ο Μπράντον Ίνγκραμ. 

Ποιο κομμάτι λείπει από το παζλ του Λουκ Ουόλτον; Αυτό ενός All Star παίκτη της λίγκας, που θα κληθεί στην ουσία να μπει στα παπούτσια του Κόμπι Μπράιαντ και να οδηγήσει τον οργανισμό σε νέες επιτυχίες!

Τα αμερικανικά media υπογραμμίζουν πως οι Λέικερς θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να δημιουργηθεί το απαραίτητο “κενό” στο μπάτζετ τους και το καλοκαίρι να κυνηγήσουν ένα “δυνατό” όνομα στην free agency, με αυτά των Λεμπρόν – Τζορτζ να είναι σε πρώτο πλάνο.

Προτεινόμενα Άρθρα