Επιστρέφει ο Σμαρτ στο έκτο ματς με τους Μπακς

από AllAboutARIS

Ο γκαρντ των Σέλτικς, Μάρκους Σμαρτ, ανακοίνωσε πως θα λάβει το ιατρικό πόρισμα για τον επιδιορθωμένο του σύνδεσμο στον αντίχειρα την Τρίτη και θα είναι διαθέσιμος για το 6ο παιχνίδι των πλέι οφ της ομάδας του εναντίον των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Σμαρτ έσχισε έναν σύνδεσμο στον αντίχειρα κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού στις 11 Μαρτίου εναντίον των Πέισερς στην Ιντιάνα. 

“Η εγχείρηση έκανε τη δουλειά της”, απάντησε ο Σμαρτ στους δημοσιογράφους πριν την έναρξη του παιχνιδιού της Κυριακής και την ήττα των Σέλτις με 104-102 και πρόσθεσε: “Ο αντίχειρας κρατιέται καλά. Αισθάνομαι έτοιμος και δυνατός για να επιστρέψω και πάλι. Απλά περιμένω το οκ”.

Ο Σμαρτ ήταν υποψήφιος για επιστροφή στο 7ο παιχνίδι των σειρών. Ο ίδιος όμως θεωρεί την Πέμπτη μια πιθανή ημερομηνία για επιστροφή. “Αυτήν την στιγμή η επιστροφή μου (σ.σ στο 6ο παιχνίδι) είναι ο στόχος και νομίζω είμαστε μέσα στο  περιθώριο. Θα κάνω τα πάντα εκτός από σκληρή επαφή, έτσι θα μπορώ να βγώ και να είμαι βασικός”.

 
Μάλιστα, θα φορέσει ένα προστατευτικό στον αντίχειρα του την ημέρα, που θα επιστρέψει στο παρκέ. Ο ίδιος και ο προπονητής του, Μπραντ Στίβενς δήλωσαν ότι το προστατευτικό του Σμαρτ θα είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην επηρεάσει το σουτ του. “Πολύ βολικό. Σαν να μην έχω τίποτα στο χέρι μου” είπε σχετικά και συνέχισε: “Να έχεις τέτοια άνεση ειδικά σε πρόσφατα χειρουργημένο χέρι,  στο σουτ, είναι ένα τέλειο συναίσθημα”.

Προτεινόμενα Άρθρα