Συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις ο Γουλιέλμος

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Επόμενο οικονομικό "στοίχημα" για την ΚΑΕ είναι η εξασφάλιση εσόδων προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα για την παρουσία της ομάδας στο FIBA Europe Cup

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ «πέρασε» με άριστα την πρώτη του δοκιμασία όσον αφορά την φετινή χρονιά και τις μηνιαίες υποχρεώσεις προς τους παίκτες της ομάδας.

Με τα έσοδα να είναι ελάχιστα τη δεδομένη χρονική στιγμή, η ΚΑΕ φρόντισε να είναι συνεπής προς τους παίκτες όσον αφορά τις πληρωμές της και μάλιστα δύο ημέρες πριν από την προβλεπόμενη ημερομηνία.

Κάθε μήνας θα έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας για την ΚΑΕ, μιας και θα πρέπει να καλύψει και τα χρέη που άφησε η προηγούμενη διοίκηση όμως από τον Οκτώβριο θα υπάρχει και εισροή εσόδων είτε από το τηλεοπτικό, είτε από τα εισιτήρια των αγώνων. 

Επόμενο οικονομικό «στοίχημα» για την ΚΑΕ είναι η εξασφάλιση εσόδων προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα για την παρουσία της ομάδας στο FIBA Europe Cup στο οποίο θα λάβει μέρος ο ΑΡΗΣ, μία διοργάνωση όπου δεν υπάρχουν τα οικονομικά «μπόνους» του BCL.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου θέλει η ομάδα να έχει δύο αγώνες την εβδομάδα, η διοίκηση όμως προσπαθεί να βρει τους τρόπους ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στο οικονομικό σκέλος της συμμετοχής.

Προτεινόμενα Άρθρα