Οι μεταγραφικές κινήσεις και ο χρόνος που πιέζει

από Αντώνης Γκάτζιος

Μπορεί ο αγώνας που έρχεται με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα να είναι εκτός προγράμματος για τον ΑΡΗ, όμως αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να υπάρξει καθυστέρηση αναφορικά με τις κινήσεις που πρέπει να κάνει η ομάδα για να βελτιώσει το ρόστερ της.

Αυτήν τη στιγμή οι «κιτρινόμαυροι» διαθέτουν οκτώ έμπειρους παίκτες και το μέλλον δύο εξ αυτών είναι αμφίβολο. Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι λογικό να αντιμετωπίζουν πρόβλημα απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα της Basket League. Στην παρούσα φάση γίνεται λόγος για αντικατάσταση παικτών (Τάλτον, πιθανώς Γκάγκιτς) και όχι για ενίσχυση. Κάτι που σημαίνει ότι οι όποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν άμεσα, γιατί μπορεί το ματς με τον Παναθηναϊκό να μην είναι στα εντός προγράμματος, όμως ο αγώνας με τον Κολοσσό Ρόδου που ακολουθεί, είναι κρισιμότατος. Και το νέο πρόσωπο ή πρόσωπα, πρέπει να έρθουν το συντομότερο δυνατό, ώστε να «δέσουν» το ταχύτερο δυνατό. Για να γίνει υτό βέβαια πρέπει η ΚΑΕ να άρει το ban του Κάιλ Ουίβερ, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Την ίδια ώρα, ο Σούλης Μαρκόπουλος ψάχνει τρόπους για να καλύψει, έστω σε ένα βαθμό, το κενό των Λευτέρη Μποχωρίδη και Τζέιλεν Μόρις. Για αν γίνει αυτό θα χρειαστεί το μάξιμουμ από όλους τους διαθέσιμους παίκτες και πάλι δε θα είναι επαρκές, λόγω της ποιότητας, αλλά και των αγωνιστικών στοιχείων των δύο παικτών που απουσιάζουν. Αυτήν τη στιγμή ο ΑΡΗΣ έχει αριθμητικό πρόβλημα και παραμένει άγνωστο αν θα γίνει κίνηση προσθήκης, πέρα από την αναμενόμενη / ες για αντικατάσταση.

Προτεινόμενα Άρθρα