Κρίνεται του Φιτζπάτρικ

από Αντώνης Γκάτζιος

Η σημερινή μέρα (22/11) θα κρίνει αν ο Τορλίν Φιτζπάτρικ θα προλάβει να κάνει το ντεμπούτο του με τον ΑΡΗ την Κυριακή (24/11) κόντρα στο Περιστέρι.

Ο Αμερικανός φόργουορντ βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη και οι “κιτρινόμαυροι” έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να άρουν το ban της ΦΙΜΠΑ και να βγάλουν το δελτίο του. Η ιστορία έχει δείξει ότι όλα αυτά είναι δύσκολο να γίνουν μέσα σε δύο μέρες, οπότε η αγωνία εντείνεται σχετικά με το αν ο ΑΡΗΣ θα παρουσιαστεί με αμερικανική ενίσχυση κόντρα στην ομάδα που βρίσκεται μόνη δεύτερη στη βαθμολογία πίσω από τον Παναθηναϊκό.

Η ΚΑΕ πρέπει να εξασφαλίσει, μετά την αλληλογραφία με τη ΦΙΜΠΑ και την πλευρά του παίκτη, το σβήσιμο του ban και το χαρτί της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για την άρση του ban και στη συνέχεια να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για να αποστείλει η γαλλική ομοσπονδία το “λέτερ οφ κλίαρενς” στην ΕΟΚ, ώστε να βγει το δελτίο του Φιτζπάτρικ.

Ο τελευταίος προπονείται από χθες με την ομάδα και εφόσον ο ΑΡΗΣ προλάβει τα παραπάνω, θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ακόμα κι αν είναι ανέτοιμος, η ομάδα χρειάζεται ένα παραπάνω κορμί στους “ψηλούς”, αφού η φροντ λάιν στην παρούσα φάση είναι “γυμνή”…

Προτεινόμενα Άρθρα