"Έχω έναν… κατάσκοπο στην Βοσνία" (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το περιβάλλον της Εθνικής ζει ξανά ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Ο αρχηγός του ΑΡΗ βρίσκεται στα πλάνα του Θανάση Σκουρτόπουλου για τα προκριματικά του Eurobasket και τους αγώνες με Βουλγαρία και Βοσνία. 

“Κάθε φορά η κλήση για την Εθνική είναι τιμή. Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να κάνουμε το πρώτο βήμα στα Προκριματικά του Eurobasket”, ανέφερε ο διεθνής γκαρντ για την κλήση του, ενώ… έδωσε και τον “άνθρωπό” του στην ομάδα της Βοσνίας. Δηλαδή τον Μίλαν Μιλόσεβιτς. 

“Εγώ έναν… κατάσκοπο στην Βοσνία, έναν συμπαίκτη μου και θα έχω παραπάνω πληροφορίες. Γενικά κοιτάμε πιο πολύ την δική μας ομάδας. Να διατηρήσουμε το καλό κλίμα που είχαμε στα προηγούμενα “παράθυρα” και να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε”.

Η Εθνική θα υποδεχθεί την Βουλγαρία στην Πάτρα (21/02), δίνοντας την ευκαιρία σε ένα… διαφορετικό κοινό να την ζήσει από κοντά. “Είναι κάτι πολύ όμορφο. Και στο Ηράκλειο αλλά και στην Πάτρα που κάναμε κάποια παιχνίδια. Να γεμίζει το γήπεδο, να δίνουμε χαρά στον κόσμο και να δείχνουμε ότι το μπάσκετ είναι και για την επαρχία. Όχι μόνο για την Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα αλλά για όλους τους Έλληνες”. 

Προτεινόμενα Άρθρα