Οριστικό: Κεκλεισμένων των θυρών το Αρμάνι-Ρεάλ λόγω κορονοϊού

από Αντώνης Γκάτζιος

Χωρίς κόσμο, φιλάθλους αλλά και δημοσιογράφους, θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της Αρμάνι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως ενημέρωσε σχετικά η Ευρωλίγκα. Η Ιταλία πλήττεται τις τελευταίες ημέρες από τον κοροναϊό, με περισσότερα από 1.000 κρούσματα και 29 νεκρούς από τον ιό.

Συγκεκριμένα, η διοργανώτριά αρχή αναφέρει στην ενημέρωσή της πως «η Euroleague πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση βάσει των κανονισμών υγείας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό που έχουν θέσει στην περιοχή της Λομβαρδίας στην Ιταλία.

Για την προστασία παικτών, προπονητών και διαιτητών και λόγω της εξάπλωσης του κοροναϊού δε θα μπει στο γήπεδο κανείς. Δε θα υπάρχουν φίλαθλοι, επίσημοι προσκεκλημένοι και δημοσιογράφοι!

Για αυτό τον λόγο δε θα υπάρξουν οι συνηθισμένες media days και συνεντεύξεις μετά το τέλος του αγώνα.

Στο γήπεδο θα μπουν οι λιγότεροι δυνατοί άνθρωποι για την απλή διεξαγωγή του αγώνα. Παίκτες, προπονητές, διαιτητές, γραμματεία κι οι άνθρωποι της τηλεοπτικής παραγωγής.

Θα συνεχίσουμε να τσεκάρουμε την κατάσταση στην Λομπαρντία».

Αξίζει να σημειωθεί πως την άλλη εβδομάδα, στις 12 Μαρτίου, είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Μιλάνο και μένει να φανεί αν θα παρθεί ανάλογη απόφαση για το παιχνίδι των Πειραιωτών με τους Ιταλούς.

Επίσης χωρίς κόσμο θα γίνει το Μπρέσια-Βενέτσια για το Eurocup, που είναι για τον όμιλο στον οποίο αγωνίζεται και ο Προμηθέας.

Προτεινόμενα Άρθρα