Τα καλά νέα της μετάθεσης της πρεμιέρας και της νέας κλήρωσης

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ δέχτηκε με ικανοποίηση τη μετάθεση της πρεμιέρας της Basket League κατά μία εβδομάδα, όπως και την είδηση της νέας κλήρωσης, η οποία θα λάβει χώρα σήμερα (2/10) στις 13:00.

Όπως φάνηκε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ιωνικό, ο ΑΡΗΣ χρειάζεται αρκετή δουλειά. Όχι μόνο αγωνιστική, αλλά και… σωματική, ώστε να έρθουν κάποιοι παίκτες στην επιθυμητή κατάσταση. Λόγω των συνθηκών, η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη δεν κατάφερε να δώσει τον αριθμό των φιλικών που επιθυμούσε, και ουσιαστικά παρατάχθηκε… σχεδόν πλήρης στον πρώτο επίσημο αγώνα της, για το Κύπελλο.

Η έξτρα εβδομάδα θα δώσει στον κόουτς του ΑΡΗ την ευκαιρία να “δέσει» καλύτερα το σύνολο που έχει στα χέρια του, αλλά και να δώσει κάποιο ή κάποια ακόμα φιλικά, εκτός αυτού του Σαββάτου (3/10) με τον Ηρακλή.

Την ίδια ώρα, θετικό για τον ΑΡΗ είναι ότι θα γίνει νέα κλήρωση για την Basket League. Το πρόγραμμα της πρώτης δεν ήταν ιδανικό, από την άποψη ότι στο πρώτο κουαρτέτο αγωνιστικών είχε εντός έδρας τις δύο από τις τρεις πρώτες ομάδες της περσινής σεζόν (Παναθηναϊκό, Περιστέρι) και εκτός της ενισχυμένη Λάρισα και τον Ιωνικό, ο οποίος έχει το ψυχολογικό αβαντάζ από την πρόκριση στο Κύπελλο.

Ο ΑΡΗΣ ελπίζει σε ένα πιο βατό πρόγραμμα, το οποίο θα γνωρίζει σήμερα το μεσημέρι.

Προτεινόμενα Άρθρα