Καμπερίδης: "Το τρίποντο ήταν… αρκετά εκπρόθεσμο, ήταν 100% σίγουροι οι διαιτητές"

από Γιώργος Γκάτος

Δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το εκπρόθεσμο καλάθι του Γερομιχαλού, το οποίο χαρακτήρισε αρκετά εκπρόθεσμο.

“Θέλαμε απελπισμένα αυτή τη νίκη και θεωρούσαμε ότι το παιχνίδι είναι εξίσου καθοριστικό με το προηγούμενο. Ήταν ένας αγώνας που αν κερδίζαμε, θα αλλάζαμε ψυχολογία και θέση στο πρωτάθλημα. Στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημίχρονου είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Όταν προηγηθήκαμε με 8 πόντους, κάναμε επιπόλαια λάθη και επιτρέψαμε στο Λαύριο να κλείσει το ημίχρονο μπροστά στο σκορ, ενώ θα έπρεπε να είμαστε εμείς και με μικρή διαφορά.

Ξεκινήσαμε άσχημα το δεύτερο ημίχρονο και βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ. Θεωρώ ότι ενώ έγινε η προσπάθεια δεν είχαμε την ηρεμία να μπορέσουμε να καταφέρουμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα και να κερδίσουμε. Καλή συνέχεια στο Λαύριο, κάνει εξαιρετική πορεία. Για εμάς, η συνέχεια είναι δύσκολη. Έχουμε 4 παιχνίδια εντός έδρας αλλά τα πράγματα δυσκολεύουν. Θα πρέπει να σταθούμε καλά στα πόδια μας και να πάρουμε νίκες”.

Για την ένσταση που κατέθεσε ο ΑΡΗΣ:

“Οι διαιτητές είπαν και οι τρεις εκείνη τη στιγμή ότι ήταν 100% σίγουροι πως το καλάθι μετράει κανονικά. Είδαμε στο βίντεο ότι το καλάθι ήταν εκπρόθεσμο. Αρκετά εκπρόθεσμο θα έλεγα. Όταν μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία, εμείς λέμε, οι άλλοι λένε…”

Για το αν είναι υποχρεωμένοι να το δουν:

“Είπαν ότι επειδή είναι 100% σίγουροι και ότι το παιχνίδι δε βρίσκεται στα τελευταία 2 λεπτά, δεν είναι υποχρεωμένοι να το δουν. Όπως δεν είδαν ούτε το τρίποντο του Γερομιχαλού, που ήταν δίποντο. Είπαν ότι είναι σίγουροι.”

Για τα διαιτητικά λάθη που έγιναν σήμερα, όπως είχαν γίνει και στο παιχνίδι με τον Κολοσσό:

“Προφανώς υπήρχαν πάρα πολλές φάσεις τις οποίες ο κάθε άνθρωπος με τη δική του αίσθηση, τις βλέπει διαφορετικές. Υπήρχαν πολλές φάσεις για τις οποίες μπορώ να πω ότι είχα διαφορετική εικόνα. Εξέφρασα την εικόνα μου, που έλεγαν ότι έχω λάθος. Εγώ λέω το δικό μου, αυτοί το δικό τους.”

Προτεινόμενα Άρθρα