"Καλύτεροι σε κάθε αγώνα"

από AllAboutARIS

Αποστολή στην Τρίπολη: Γιώργος Σπέντζος

Ο Αμερικανός φόργουορντ του ΑΡΗ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο των “κιτρίνων” που έδωσαν το “παρών” και στην Τρίπολη για να υποστηρίξουν τον Αυτοκράτορα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Οκάρο Ουάιτ στο AllAboutARIS μετά τον αγώνα:

Για τη σημερινή νίκη του ΑΡΗ: “Ήταν μία καλή νίκη για μας την οποία χρειαζόμασταν για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα και να βρούμε ρυθμό. Είναι η πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα και όσον αφορά την εμφάνιση παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι και παίξαμε καλά”.

Για τη συνεργασία μεταξύ των νέων παικτών του ΑΡΗ: “Κάθε χώρα και πρωτάθλημα είναι διαφορετικά μεταξύ τους και όλοι οι παίκτες προσπαθούμε ακόμα να προσαρμοστούμε και να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Σε κάθε αγώνα θα παρουσιαζόμαστε ολοένα και καλύτεροι”.

Για τον κόσμο του ΑΡΗ που βρέθηκε και στην Τρίπολη: “Είναι πολύ ωραίο να αγωνιζόμαστε σε κάθε αγώνα μπροστά στους φιλάθλους μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω και ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ”.

Προτεινόμενα Άρθρα