"Κάθε ομάδα χρειάζεται τέτοιους παίκτες"

από AllAboutARIS

Ως έναν παίκτη που αξίζει της προσοχής και αποτελεί μία πιθανή λύση για οποιαδήποτε ομάδα χαρακτηρίζεται ο Αμερικανός φόργουορντ του ΑΡΗ.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρουν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού οι ειδικοί για τον Οκάρο Γουάιτ και τις πιθανότητές του να βρει συμβόλαιο στο NBA:

“Ο Γουάιτ άργησε να εξελιχθεί και δεν επιλέχθηκε στα ντραφτ όταν αποφοίτησε από το Florida State. Είναι όμως ακόμα 23 ετών και δείχνει ότι έχει μεγάλες προοπτικές.

Είναι ένας φόργουορντ αρκετά αθλητικός και η ικανότητά του να σουτάρει τρίποντα όλο και βελτιώνεται. Είναι το είδος του παίκτη που προσαρμόζεται σε μία ομάδα και δεν χρειάζεται την μπάλα στα χέρια του για να είναι αποτελεσματικός. Κάθε ομάδα χρειάζεται τέτοιου είδους ρολίστες.

Με τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στην Ευρώπη όπου οι μέσοι όροι του άγγιζαν το double doube (διψήφιοι αριθμοί σε πόντους και ριμπάουντ), δεν αποτελεί έκπληξη ότι το NBA είναι έτοιμο να τον τσεκάρει. Μοιάζει ως ένας σταθερός παίκτης που μπορεί να σκοράρει και από μέση απόσταση και μπορεί να παίξει το ρόλο του tweener-4 (κάτι μεταξύ σμολ και πάουερ φόργουορντ) που έχει γίνει πολύ δημοφιλής στο σημερινό NBA.

Οι Orlando Magic έχουν δημιουργήσει δύο ρόστερ για τα Summer League και θα έχουν την ευκαιρία να τσεκάρουν πολλούς παίκτες για το βάθος του πάγκου τους.

Είναι αβέβαιο που μπορεί ο Γουάιτ να αγωνιστεί. Σίγουρα φαντάζει σαν κάποιος που διαθέτει την ποιότητα ώστε να τα καταφέρει να γίνει μέλος του τελικού ρόστερ της ομάδας. Ωστόσο, για να αγωνιστεί στο NBA ίσως χρειάζεται πρώτα να περάσει έναν χρόνο στην D-League (αναπτυξιακή λίγκα του NBA).

Πρόκειται σίγουρα για έναν παίκτη που αξίζει να τσεκαριστεί από ομάδες του NBA μετά την επιτυχημένη πορεία του στην Ευρώπη”.

Προτεινόμενα Άρθρα