Το κοινωνικό πρόσωπο του Γκάλη (pic)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πάντα δίπλα σε αυτούς που το έχουν ανάγκη ο «Νικ»

Ο Νίκος Γκάλης μπορεί να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως είναι πάντα δίπλα σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ο θρύλος του ΑΡΗ είναι αρωγός στην προσπάθεια του Charity Idols, το οποίο δημοπρατεί μία μπάλα με την υπογραφή του «Νικ» υπέρ του εφτάχρονου Μάριο Μπουλιόπουλου,που πάσχει από υποθαλαμικό γαγλοιογλοίωμα οπτικής οδού Grade I στον εγκέφαλο».

Η σχετική ενημέρωση, αναφέρει: «Η πρώτη και δεύτερη σεζόν δημοπρασιών ξεκίνησαν με τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή όλων των εποχών δίπλα μας!!!

Έτσι και η τρίτη, αρχίζει σήμερα το βράδυ στο www.charityidols.gr, με την υπογεγραμμένη μπάλα, από τον ”Θεό” του Ελληνικού μπάσκετ Νίκο Γκάλη.

Υπέρ του εφτάχρονου Μάριο Μπουλιόπουλου,που πάσχει από υποθαλαμικό γαγλοιογλοίωμα οπτικής οδού Grade I στον εγκέφαλο».

 

Η πρώτη και δεύτερη σεζόν δημοπρασιών ξεκίνησαν με τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή όλων των εποχών δίπλα μας!!! Έτσι και η τρίτη, αρχίζει σήμερα το βράδυ στο www.charityidols.gr, με την υπογεγραμμένη μπάλα, από τον ”Θεό” του Ελληνικού μπάσκετ Νίκο Γκάλη. Υπέρ του εφτάχρονου Μάριου Μπουλιόπουλου,που πάσχει από υποθαλαμικό γαγλοιογλοίωμα οπτικής οδού Grade I στον εγκέφαλο. ”Solidarity 4 Ever” #nickgalis #marios #charityidols #arisbc #solodarity4ever #happycharity

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @charityidols στις

Προτεινόμενα Άρθρα