Άλβαρο Θαμόρα: Το «όχι» στον ΑΡΗ τον… έστειλε σε ψυχολόγο!

από AllAboutARIS

Η περίπτωση του Άλβαρο Θαμόρα απασχόλησε τον ΑΡΗ τον περασμένο Ιανουάριο. Ο 22χρονος εξτρέμ από την Κόστα Ρίκα βρέθηκε στο στόχαστρο των Κιτρινόμαυρων, ωστόσο δεν προέκυψε τελικά συμφωνία με την ομάδα του, την Ντεπορτίβο Σαπρίσα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που έπαιξε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, σε συνέντευξή του στην ισπανική έκδοσή του ESPN, αποκάλυψε ότι μετά την άρνηση της ομάδας του να του επιτρέψει να μετακομίσει στην Ευρώπη, χρειάστηκε την υποστήριξη ψυχολόγου!

«Δουλεύεις κάθε μέρα για να το κάνεις με τον καλύτερο τρόπο, υποστηρίζεις την ομάδα, αν και είναι αλήθεια ότι είμαι άνθρωπος που σκέφτεται πολύ. Σαν αθλητής πρέπει να ξέρεις πώς να το χειριστείς. Με απόλυτη ειλικρίνεια δεν μπόρεσα να αντιμετωπίσω την είδηση ότι δεν με είχαν αφήσει να φύγω στο εξωτερικό, δεν είχαν δώσει την ευκαιρία στον εαυτό μου. Προσπάθησα να το δω ήρεμα. Βελτιώνομαι πολύ, τι έρχεται για το μέλλον μου, το παίρνω έτσι, προσπαθώ να μην σκέφτομαι το παρελθόν, είμαι πολύ συγκεντρωμένος στην ομάδα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως χρειάστηκε τη βοήθεια του ψυχολόγου με τον οποίο συνεργάζεται η Ντεπορτίβο Σαπρίσα:

«Ναι, στην πραγματικότητα δεν είμαι άνθρωπος που μιλάω για τις υποθέσεις μου, τα προβλήματά μου, μερικές φορές έχω πάει στον ψυχολόγο που μου προσφέρει ο σύλλογος και η αλήθεια με έχει βοηθήσει πολύ. Η ζωή μου είναι ένα όνειρο εδώ και ένα χρόνο, είμαι προνομιούχος εκεί που βρίσκομαι, στον σύλλογο που είμαι κι ό,τι έχω ζήσει, δεν παραπονιέμαι για αυτό, έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση, και ξέρω ότι θα ανακτήσω το επίπεδό μου», εκδηλώθηκε.

Και κατέληξε: «Λοιπόν, ειλικρινά το πιστεύω, ψυχολογικά δεν ήμουν σε θέση να δεχτώ όλες αυτές τις πληροφορίες εκείνη τη στιγμή. Είμαι πολύ ώριμος, αποδέχομαι την ευθύνη μου. Πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό».

Προτεινόμενα Άρθρα