Έβαλε κι άλλη πίεση στον εαυτό του

από Νίκος Παπαδόπουλος

Έτσι όπως τα έκανε χθες ο ΑΡΗΣ, έδωσε χαρακτήρα… τελικού στον δεύτερο αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία.

Μία νίκη θα βοηθούσε την ομάδα να πάει πιο ήρεμη στην έδρα των Φθιωτών την επόμενη εβδομάδα. Τώρα όμως η μπάλα θα… καίει και οι “κιτρινόμαυροι” είναι παραπάνω από υποχρεωμένοι να βρουν με κάθε τρόπο την πρόκριση, τη στιγμή που δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για απώλειες στο πρωτάθλημα.

Παίκτες και προπονητής καλούνται σε πρώτη φάση να σταματήσουν αυτή τη… διαρροή δικαιωμάτων που δίνουν συνεχώς, αρχικά την Κυριακή στο παιχνίδι πρωταθλήματος και ακολούθως στο ματς Κυπέλλου που είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη (26/01).

Η βελτιωμένη εικόνα του πρώτου μέρους -συγκριτικά με τα δύο τελευταία παιχνίδια- χάνεται δικαιολογημένα μέσα στην πολύ κακή εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και στην αγωνιστική κρίση που παρατείνεται και δημιουργεί φυσιολογικά πολύ μεγαλύτερη πίεση για την ομάδα.

Οι παίκτες δεσμεύτηκαν για αντίδραση πριν λίγες μέρες αλλά αυτή δεν ήρθε, έχοντας ακόμα μ΄θα διπλή ευκαιρία. Πρώτα στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Λαμία και εν συνεχεία σε εκείνον του Κυπέλλου, ώστε να ισορροπήσουν κάπως την κατάσταση. Μόνο αυτοί μπορούν να το… γυρίσουν σε αυτή τη φάση. Και η υποχρέωσή τους είναι ακόμα μεγαλύτερη πλέον…

 

Προτεινόμενα Άρθρα