Έμερι για τα σενάρια περί Μπάγερν: “Είμαι 100% συγκεντρωμένος στην Άστον Βίλα”

από AllAboutARIS

Η Άστον Βίλα βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Μπόρνμουθ όμως πραγματοποίησε σπουδαία ανατροπή και έφτασε σε ένα πειστικό 3-1 που την εδραίωσε στην 4η θέση, στο +6 με δύο παιχνίδια περισσότερα από την Τότεναμ.

Ο Ουνάι Έμερι εμφανίστηκε περήφανος για την εμφάνιση των παικτών του, ενώ ξεκαθάρισε ότι είναι συγκεντρωμένος στην ομάδα του και αντίπαλο του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Conference League, βάζοντας τέλος στα σενάρια που τον συνδέουν με την Μπάγερν.

“Μια πολύ καλή εβδομάδα, πολύ καλή και σήμερα ήταν φανταστικά. Φυσικά, αυτοί οι τρεις βαθμοί ήταν πολύ σημαντικοί και νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας και περήφανοι για το ότι είμαστε συνεπείς και προσπαθούμε να παλέψουμε με την Τότεναμ.

Κάθε αγώνας είναι πολύ σημαντικός. Εδώ κόντρα στην Μπρέντφορντ (ισοπαλία 3-3 στις 6 Απριλίου) δεν πήραμε τρεις βαθμούς και ήμασταν απογοητευμένοι.

Χρησιμοποιήσαμε αυτό το ματς για ανάλυση με τους παίκτες και νομίζω ότι η αντίδρασή τους ήταν φανταστική στο ματς με την Άρσεναλ, όπως και σήμερα” είπε χαρακτηριστικά.

Όταν μάλιστα, ρωτήθηκε επίσης για τη σύνδεσή του με την Μπάγερν τόνισε: “Είμαι συγκεντρωμένος εδώ, 100%.

Προτεινόμενα Άρθρα