Ίντερ Μαϊάμι: Διαπραγματεύεται με την Γκρέμιο για την αγορά του Σουάρες

από AllAboutARIS

Η Σαουδική Αραβία είναι η χώρα που έχει τραβήξει πάνω της τα περισσότερα φώτα της δημοσιότητας με την εντυπωσιακή επέλαση των ομάδων της στο θερινό μεταγραφικό παζάρι και την αγορά παικτών από το πρώτο ράφι, ωστόσο υπάρχει ένα δυναμικό αντίβαρο και αυτό προέρχεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Αναφερόμαστε φυσικά στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Ίντερ Μαϊάμι αφού μπόρεσε να κάνει το απόλυτο μπαμ με την αρπαγή του Λιονέλ Μέσι, όπως επίσης με την απόκτηση του Σέρχιο Μπουσκέτς και Τζόρντι Άλμπα.

Πέρα ωστόσο από τους τρεις προαναφερθέντες, η ομάδα της οποίας ηγείται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και έχει εσχάτως στο τιμόνι τον Τάτα Μαρτίνο, έβαλε στο στόχαστρό της ακόμη ένα “βαρύ” όνομα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου: τον Λουίς Σουάρες.

Όπως αποκάλυψε σε ρεπορτάζ του ο Βραζιλιάνος ρεπόρτερ, Χερεμίας Γουέρνεκ, οι Αμερικανοί μπήκαν σε διαπραγματεύσεις με την Γκρέμιο για την αγορά του 36χρονου Ουρουγουανού επιθετικού, με τους δύο συλλόγους να συζητούν για το αν θα φύγει τώρα από την Βραζιλία ή στο φινάλε του έτους.

Η Ίντερ Μαϊάμι εμφανίζεται μάλιστα διατεθειμένη να δώσει και χρήματα για να “διευκολύνει” τη μεταγραφή και μένει να δούμε αν ο Σουάρες θα ξανασμίξει με τους Μέσι, Μπουσκέτς και Άλμπα με την συγκεκριμένη τετράδα να μεγαλουργεί πριν μερικά χρόνια με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα επί εποχής Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της,

Προτεινόμενα Άρθρα