Αγγλική ομάδα ήθελε… πακέτο Γκρέι και Οντουμπάζιο

από AllAboutARIS

Μία ιστορία από το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν θυμήθηκε ιστοσελίδα στην Αγγλία. Που αφορά εν μέρει και τον ΑΡΗ μιας και βρετανική ομάδα βρέθηκε πολύ κοντά στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι τελικά φόρεσαν τα Κιτρινόμαυρα. Ο λόγος για τους Αντρέ Γκρέι και Μόουζες Οντουμπάζιο, τους οποίους ήθελε… πακέτο η Πρέστον.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα deepdaledigest:

“Η Πρέστον πλησίαζε στην υπογραφή του Γκρέι. Η Γουότφορντ είχε επιτρέψει στον Γκρέι να φύγει από τον σύλλογο με ελεύθερη μεταγραφή στο τέλος του συμβολαίου του και η Πρέστον φαινόταν έτοιμη να κλείσει συμφωνία.

Ωστόσο, μόλις μερικές εβδομάδες αργότερα, ο Γκρέι μετακόμισε στην Ελλάδα φτάνοντας σε συμφωνία με τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης. Περιέργως, ο Γκρέι είναι συμπαίκτης στον ΑΡΗ με τον Μόουζες Οντουμπάζιο. Οι δυο τους μοιράζονται τον ίδιο ατζέντη και η Πρέστον εξέτασε επίσης την υπογραφή του Οντουμπάζιο. Κάποιοι αμφισβήτησαν τις φιλοδοξίες του Γκρέι μετά τη μετακόμισή του στην Ελλάδα, αλλά σκεφτείτε το. περισσότερα χρήματα, καλύτερο κλίμα και ευκαιρία ευρωπαϊκής δράσης με τον ΑΡΗ”.

Προτεινόμενα Άρθρα