Αλλοίωση Κυπέλλου και Πρωταθλήματος!

από AllAboutARIS

Και το σκάνδαλο ολοκληρώνεται. Και βεβαίως πάμε σε απόλυτη αλλοίωση και του Κυπέλλου Ελλάδας και του Πρωταθλήματος με θύματα τον ΑΡΗ και την Λαμία. Όλοι ξεκούραστοι, όλοι χωρίς αγώνες και μόνο αυτές οι δύο ομάδες θα παίξουν κανονικά, ενώ όλοι οι υπόλοιποι την γλιτώνουν. Για να κάνει η ΕΠΟ χατιράκια.

ΑΡΗΣ και Λαμία θα είναι οι μοναδικές ομάδες που θα παίξουν πέντε ματς σε 15 ημέρες, διότι πριν από λίγο υπήρξε ενημέρωση από την ΓΓΑ σύμφωνα με την οποία… “Στην απόφαση “Κήρυξη κατάστασης Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας περιοχών της Επικράτειας την 26η Ιανουαρίου 2022″ (ΦΕΚ Β’ 189, 25-01-2022), του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, προβλέπεται η αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων, στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας”.

Δηλαδή ο αγώνας του ΑΡΗ με τη Λαμία θα γίνει κανονικά, ενώ όλα τα υπόλοιπα ματς Κυπέλλου αναβάλλονται. Όλοι θα… κάθονται και ο ΑΡΗΣ με τη Λαμία θα παίξουν. Μπράβο στην ΕΠΟ της εξυγίανσης. Εσείς βγείτε και πείτε ότι δεν υπάρχει αλλοίωση Πρωταθλήματος και Κυπέλλου!!!

Προτεινόμενα Άρθρα