Αλμέιδα: “Επικίνδυνος ο ΑΡΗΣ – Ολα τα ματς δύσκολα σε αυτή τη φάση” (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ματίας Αλμέιδα έβαλε στο “κάδρο” την αποτελεσματικότητα που δεν είχε η ΑΕΚ στο πρώτο μέρος του ντέρμπι με τον ΑΡΗ, σε αντίθεση με το δεύτερο που βρήκε το γκολ σε δύο φάσεις και έφυγε με τη νίκη από το “Κλεάνθης Βικελίδης”.

“Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους είχαμε κάποιες ευκαιρίες, όπως και ο αντίπαλος. Μπορεί να είχαμε τον έλεγχο αλλά ο ΑΡΗΣ ήταν επικίνδυνος με σουτ από μέση απόσταση, ένα ακόμα σουτ μέσα από την περιοχή και φυσικά το γκολ. Εμείς δεν τελειώσαμε τις φάσεις μας… Στο δεύτερο μέρος συνεχίσαμε στην ίδια γραμμή και τελειώσαμε πετυχημένα δύο φάσεις που μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη. Σε αυτή την περίοδο όλα τα ματς είναι δύσκολα”, δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, σχολιάζοντας τον μεγάλο αριθμό τελικών της Ένωσης. “Πάντα είναι σημαντικό να δημιουργείς και να βάζεις ένα γκολ περισσότερο από τον αντίπαλο. Θα ήταν καλό να σκοράρουμε περισσότερο, για τη δική μας ηρεμία… Και οι δύο τερματοφύλακες όμως είχαν πολύ καλές επεμβάσεις”.

Η ΑΕΚ έχει πλέον μπροστά της τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο να αποφεύγει να τονίσει τόσο τη σημασία του…  “Οσα παιχνίδια μένουν, είναι τελικοί. Πέρυσι παίζαμε ως το τελευταίο παιχνίδι. Είναι ματς που θα επηρεάσουν την ιστορία αλλά δε σημαίνει ότι με μία νίκη παίρνεις τον τίτλο. Θα δούμε στο τέλος”, δήλωσε ο Αλμέιδα μεταξύ άλλων…

Ο Άμραμπατ ήταν αυτός που λύτρωσε την ΑΕΚ, με τον Αλμέιδα να σχολιάζει την απόδοση του Μαροκινού… “Βλέπω τον καλύτερο Άμραμπατ από τη μέρα που ήρθα, ειδικά τον τελευταίο 1,5 μήνα μέσα και έξω από το γήπεδο. Ηταν δίκαιο να σκοράρει σήμερα συμπληρώνοντας 100 παιχνίδια. Στα δύσκολα είναι εκεί. Δίνει μάχη στα 37 του χρόνια. Ολο αυτό το έχει κερδίσει μόνος του. Δεν χαρίζω θέση σε κανέναν και το υπερασπίζεται με την ψυχή του”.

 

Προτεινόμενα Άρθρα