Ανέτρεψε την Τουλούζ και παρέμεινε στο… κυνήγι της Παρί η Μαρσέιγ

από AllAboutARIS

Με δύσκολο διπλό έφυγε από την έδρα της Τουλούζ η Μαρσέιγ, η οποία παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από το 3ο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης, παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέρνοντας να κάνει την ανατροπή και τελικά να πάρει τη νίκη με 3-2.
Η Τουλούζ μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση, αιφνιδιάζοντας την ομάδα του Ίγκορ Τούντορ και παίρνοντας το προβάδισμα στο 3ο κιόλας λεπτό, με γκολ του Νταλινγκά.

Ανώτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησαν ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, με τη Μαρσέιγ να βγάζει αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, πιέζοντας για την ισοφάριση. Στο 52’ μετά από εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια στην άμυνα της Τουλούζ, ο Μπεμπά βρέθηκε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, σουτάροντας με δύναμη για το 1-1, ενώ επτά λεπτά αργότερα μετά από ένα ακόμα κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στον Ουντέρ και εκείνος με όμορφο μονοκόματο σουτ, ολοκλήρωσε την ανατροπή υπέρ των Μασσαλών.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά για να απαντήσουν, με τον Ταβάρες να σκοράρει σε μια υποδειγματική αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, για το τελικό 1-3, πριν ο Όναΐβου απλώς μειώσει για το τελικό 2-3 στο 87′. Έτσι, η Μαρσεέιγ μείωσε στους 5 βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Παρί, ενώ η Τουλούζ έμεινε στην 11η θέση και τους 32 βαθμούς.

Προτεινόμενα Άρθρα