Ανοίγει -πάλι- η “πόρτα” για Πάλμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το παιχνίδι στα Γιάννενα ίσως είναι τελικά εκείνο όπου ο Λουίς Πάλμα θα πάρει την πολυπόθητη ευκαιρία που ψάχνει εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Οσο είναι και το διάστημα από την στιγμή που τακτοποιήθηκαν τα χαρτιά του.

Αυτή την εβδομάδα ο Ονδουριανός είχε την ευκαιρία να συμμετέχει σε… κανονικές προπονήσεις -όχι εν μέσω αγώνων δηλαδή- και να ανεβάσει ρυθμούς, με την προσαρμογή του στην ομάδα να εξελίσσεται ομαλά.

Εξ αρχής ήταν πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή του μεθαυριανού αγώνα. Από τη στιγμή όμως που ο Γκάμα είναι off και προκύπτουν συνεχώς απουσίες, ο 21χρονος βλέπει τις πιθανότητές του να αυξάνονται ακόμα περισσότερο. Οχι μόνο για να ταξιδέψει στα Γιάνεννα, αλλά και να αγωνιστεί κιόλας…

Άλλωστε ο προβληματισμός που υπάρχει για την επιθετική λειτουργία του ΑΡΗ και η έλλειψη ουσίας, δημιουργεί πολλές σκέψεις για κάτι διαφορετικό από τον Μάντζιο. Από τη στιγμή κιόλας που οι “μπροστινοί” δεν… τραβάνε -πλην του Μαντσίνι, ο Ονδουριανός ίσως δώσει αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται η ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα