Αντσελότι: «Η απόφαση του δικαστηρίου για την ESL είναι θετική για το ποδόσφαιρο»

από AllAboutARIS

Η δικαστική απόφαση που έφερε ξανά στο προσκήνιο την European Super League έχει προκαλέσει εκ νέου αντιδράσεις στον κόσμο του ποδοσφαίρου, με τις μεγαλύτερες ομάδες ωστόσο να στέκονται δημόσια δίπλα στην UEFA.

Σύλλογοι από την Premier League, τη La Liga, τη Bundesliga, τη Serie A και τη Ligue 1 έσπευσαν να τονίσουν πως δεν έχουν καμία πρόθεση να πάρουν μέρος στη διοργάνωση που οραματίζονται Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, θέτοντας εαυτόν απέναντι στην ESL.

Παρόλα αυτά για τον Κάρλο Αντσελότι η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την ESL είναι κάτι θετικό για το ποδόσφαιρο, με τον Ιταλό προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης να προσθέτει πως θέτει τέλος στα μονοπώλια γύρω από το άθλημα.

«Νομίζω ότι ήταν μια σημαντική απόφαση για όλα τα κλαμπ. Θεωρώ ότι στο τέλος, επειδή δεν θα υπάρχει μονοπώλιο, θα είναι κάτι θετικό. Το διεθνές καλεντάρι μπορεί να βελτιωθεί και νομίζω ότι μπορεί να αποτελέσει κάτι θετικό για όλους» ανέφερε αρχικά, προτού προσθέσει:

«Δεν κοιτάω το φορμάτ αλλά την απόφαση του δικαστηρίου πάνω στην European Super League. Όπως είπα θα είναι καλό για το ποδόσφαιρο» κατέληξε.

Προτεινόμενα Άρθρα