Απίστευτες δηλώσεις Τζιούμπα: «Η ομάδα είχε γίνει Ζενίτ Ρίο ντε Τζανέιρο»

από AllAboutARIS

Η πορεία του Άρτεμ Τζιούμπα μετά την αποχώρησή του από τη Ζενίτ δεν εξελίχτηκε ιδανικά για τον Ρώσο ποδοσφαιριστή, που μετά από ένα αποτυχημένο πέρασμα από την Άδανα Ντεμίρσπορ επέστρεψε στην πατρίδα του για τη Λοκομοτίβ Μόσχας.
Ο 34χρονος επιθετικός μίλησε για τη μεταγραφή του στους Μοσχοβίτες σε συνέντευξή του στο YouTube, ωστόσο πολλά από τα λεγόμενά του προκάλεσαν αντιδράσεις.

Ο Τζιούμπα σχολίασε την αποχώρησή του από τη Ζενίτ το προηγούμενο καλοκαίρι αναφέροντας πως «μου προσέφεραν νέο συμβόλαιο αλλά ήταν τέτοιο που έμοιαζε λες και δεν το έκαναν. Αλλά όπως και να ‘χει, δεν ήθελα να μείνω.
Είχα καταλάβει πως η ομάδα εξελισσόταν σε Ζενίτ Ρίο ντε Τζανέιρο ή Σάο Πάουλο. Νομίζω είναι λανθασμένη η… βραζιλιάνικη κατεύθυνση. Η ρωσική ομάδα πρέπει να έχει ραχοκοκαλιά από Ρώσους παίκτες. Δεν υπήρχε νόημα να γυρίσω στη Ζενίτ, δεν είμαι Βραζιλιάνος και δεν θα αλλάξω το διαβατήριό μου.
Δεν υπήρχε βέβαια καμία κόντρα, ακόμη και σήμερα μιλάω με τον Μάλκομ και τον Μπάριος. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τα παιδιά, προστατεύω τα συμφέροντα της ομάδας του και εκείνα των Ρώσων».

Προτεινόμενα Άρθρα