Απίστευτο! Αναβολή αγώνα στο βόλεϊ της Λαμίας, λόγω… συμβάντων φυσικών καταστροφών!

από AllAboutARIS

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στον Ελληνικό Αθλητισμό! Όπως διαβάσατε τις τελευταίες ώρες, η ρεβάνς Κυπέλλου ανάμεσα στον ΑΡΗ και την Λαμία, θα διεξαχθεί κανονικά στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Πριν από λίγο, ο ΕΟΠΕ ανέβαλε την αυριανή αναμέτρηση της τοπικής ομάδας Βόλεϊ Γυναικών με το Μαρκόπουλο, αφού επικαλείται προειδοποίηση της Πολιτικής Προστασίας. Μάλιστα, κάνει λόγο για… συμβάντα φυσικών καταστροφών, σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί στις 18.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαμίας «Χαλκιοπούλειο».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: 

“O αγώνας του πρωταθλήματος Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών – Volley League Γυναικών μεταξύ των ομάδων ΑΟ Λαμίας 2013 – ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil προγραμματισμένος να διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 26/1/2022 ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω προειδοποίησης για εκδήλωση αυξημένης διακινδύνευσης συμβάντων φυσικών καταστροφών από την Πολιτική Προστασία και θα διεξαχθεί την Πέμπτη 27/1/2022 και ώρα 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαμίας «Χαλκιοπούλειο».”

Δύο ώρες αργότερα, σύμφωνα με την ΕΠΟ και τα φερέφωνα της, δεν συντρέχει κανένας λόγος αναβολής, αφού προσπαθούν να μας πείσουν πως όλα θα κυλήσουν… ομαλά.

Αναβλήθηκε ένας αγώνας βόλεϊ σε κλειστό χώρο (!), ενώ λίγο αργότερα θα διεξαχθεί… κανονικά, με θερμοκρασία αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν, το ποδοσφαιρικό παιχνίδι στο “Αθ. Διάκος”.

Τα συμπεράσματα, δικά σας!

Προτεινόμενα Άρθρα