Συμβόλαια που λήγουν: Φαμπιάνο, Κουέστα… αλλά όχι μόνο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η 1η του Γενάρη σηματοδοτεί την έναρξη των χειμερινών μεταγραφών αλλά και την ελευθερία που αποκτά μία συγκεκριμένη κατηγορία ποδοσφαιριστών.

Οσοι διανύουν τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους, έχουν τη δυνατότητα να διαπραγματευτούν πλέον με όποια ομάδα επιθυμούν. Οπως και όλες οι ομάδες.

Φαμπιάνο και Κουέστα είναι οι δύο εξέχουσες περιπτώσεις για τον ΑΡΗ στη συγκεκριμένη λίστα. Αμφότεροι βρίσκονται στο προσκήνιο εδώ και μήνες, με τον μήνα που ξεκινάει σήμερα να είναι ίσως καθοριστικός για το μέλλον τους αφού είναι πιθανό η ομάδα να μπει στην ουσία του πράγματος μαζί τους.

Δεν πρόκειται φυσικά για τους μοναδικούς που τα συμβόλαιά τους λήγουν στο φινάλε της σεζόν. Υπάρχουν κάποιοι ακόμα…

Χουτεσιώτης, Ρουπ, Ντουκουρέ, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος είναι μία κατηγορία. Οι δύο τελευταίοι αναμένεται να “κρεμάσουν” τα παπούτσια τους. Για τον Χουτεσιώτη δεν υπάρχει εικόνα ενώ οι Ρουπ και Ντουκουρέ πολύ δύσκολα θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν.

Στις… ιδιαίτερες περιπτώσεις συμπεριλαμβάνονται οι Μενέντες και Σουλεϊμάνοφ. Ο πρώτος είχε υπογράψειγια 1+2 χρόνια, οπότε είναι στο χέρι του ΑΡΗ εάν θα τον διατηρήσει ή όχι, χωρίς οι πιθανότητες σε αυτή τη φάση να είναι με το μέρος του.

Για τον Ρώσο υπάρχει το θέμα του δανεισμού του από την Κράσνονταρ και οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών, ο οποίος θα δώσει το δικαίωμα στον ΑΡΗ να αγοράσει τα δικαιώματά του.

Μερικές από τις παραπάνω περιπτώσεις θα απασχολήσουν έντονα την ομάδα τους επόμενους μήνες, αφού για την ώρα υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. Εκτός εάν δρομολογηθεί νωρίτερα η αποχώρηση κάποιου ποδοσφαιριστή από τους παραπάνω.

Προτεινόμενα Άρθρα