ΑΡΗΣ-ΑΕΚ: Νούμερα και παρελθόν

από AllAboutARIS

H Stoiximan Super League παρουσιάζει με το δικό της pre-game τα στοιχεία της αποψινής αναμέτρησης ανάμεσα σε ΑΡΗ και ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

“Έπειτα από πέντε διαδοχικές νίκες που είχε η ΑΕΚ επί του Άρη για το πρωτάθλημα εντός και εκτός έδρας, ήρθαν οι φετινές τους αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος και η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος για να φέρουν ένα σερί με τρεις ισοπαλίες. Οι Κίτρινοι πήραν την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού στη διαδικασία των πέναλτι, ενώ για το πρωτάθλημα, στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη, υπήρξε ισοπαλία 3-3.

Η ΑΕΚ επικράτησε την προηγούμενη αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs με 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια με 2-0 και έβαλε τέλος σε αυτό το σερί των ισοπαλιών.

Το αγαπημένο σκορ των δύο ομάδων είναι το 1-1 αφού έχει εμφανιστεί στις 13 από τις 18 ισοπαλίες και ακολουθεί το 2-0, με το οποίο έχει επικρατήσει ο Άρης 8 φορές. Η ευρύτερη νίκη τόσο του Άρη, όσο και της ΑΕΚ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην Θεσσαλονίκη είναι το 4-0, ενώ και οι δύο έχουν από μια ήττα με 4-1.

64 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

25 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

19 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

20 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

ΓΚΟΛ: 82-76

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ

Στα δέκα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος υπάρχει μόνο μια νίκη γηπεδούχου και αυτή είναι του Ολυμπιακού για τη διαδικασία των περσινών Super League Playoffs.

Για την κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-2 στον Πειραιά και ο Ολυμπιακός με 4-1 στη Θεσσαλονίκη.

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες για Playoffs στον Πειραιά ισάριθμες φορές και υπάρχουν δύο νίκες του Ολυμπιακού με 1-0, μια ισοπαλία 1-1 και μια νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0.

Το πιο συχνό σκορ στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων είναι το 1-0 με δώδεκα εμφανίσεις, ενώ ακολουθεί το 2-0 με έντεκα. Ο ΠΑΟΚ έχει έξι νίκες με 1-0, ενώ το πιο συχνό σκορ στις ισοπαλίες είναι το 1-1.

Η τελευταία φορά που δεν σημειώθηκε τέρμα σε αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στον Πειραιά ήταν στις 31 Μαρτίου 2013.

70 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

48 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

9 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

13 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

ΓΚΟΛ: 126-57″.

Προτεινόμενα Άρθρα