Αυτοί πάνε Γιάννενα – Με Ντουκουρέ αλλά χωρίς Φεράρι

από AllAboutARIS

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή του ΑΡΗ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, όπου παρών είναι ο Ντουκουρέ, όχι όμως και ο Φεράρο. Επίσης ο Μοντόγια είναι τιμωρημένος αλλά πιθανότατα θα είναι στην αποστολή για το Αγρίνιο και τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ενώ οι Φαμπιάνο και Ζουλ φαντάζει δύσκολο να προλάβουν την αναμέτρηση του Κυπέλλου λόγω των τραυματισμών τους.

Η αποστολή του ΑΡΗ θα παραμείνει στα Γιάννενα μετά το πέρας του αγώνα και την Δεύτερα θα πάει στο Αγρίνιο για τον αγώνα της Τρίτης με τον Παναιτωλικό.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (10/02), στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Doukoure, Durasek, Manu Garcia, Pardo, Suleymanov, Zamora, Saverio, Bennette, Loren Moron, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Παναγίδης, Αγοραστός.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Montoya (τιμωρημένος), Fabiano Leismann, Jean Jules Mvondo (αμφότεροι προέρχονται από τραυματισμό και ακολουθούν το πρόγραμμά τους), Ferrari, Rupp, Χριστοδουλόπουλος, Κυριαζής. »

Προτεινόμενα Άρθρα