Βλαχοδήμος:«Η Μπενφίκα δεν τον πουλάει για κάτω από 10 εκατ., ανοιχτή η παραμονή του»

από AllAboutARIS

Το μέλλον του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα παραμένει αβέβαιο, μετά το επεισόδιο (που θεωρείται λήξαν) με τον Ρόγκερ Σμιντ και την επιθυμία του Έλληνα κίπερ να ψάξει εκτός Πορτογαλίας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που μέχρι πρότινος φερόταν έτοιμη να κάνει «μπάσιμο» για τον Έλληνα κίπερ προχώρησε εν τέλει την περίπτωση του Τούρκου πορτιέρε της Φενέρμπαχτσε, Μπαγιντίρ, ο οποίος μάλιστα πέρασε από ιατρικά στην Αθήνα και πλέον η μόνη ομάδα που βρίσκεται στο κάδρο για το «1» της Εθνικής μας είναι ο Άγιαξ, δίχως όμως να έχει αποφασίσει αν θα κινηθεί επίσημα για την απόκτησή του.

Το δεδομένο των περιορισμένων επιλογών που να ταιριάζουν και στα θέλω του Βλαχοδήμου σε συνδυασμό με τις οικονομικές απαιτήσεις των Αετών, καθιστούν αρκετά πιθανή την παραμονή του στη Λισαβόνα. Όπως αναφέρει η «A Bola», η Μπενφίκα δεν πρόκειται να συζητήσει την πώληση του Έλληνα κίπερ για ποσό χαμηλότερο των 10 εκατ. ευρώ, με το οποίο απέκτησε πρόσφατα τον Ανατόλι Τρουμπίν από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Έτσι, μετά και την εξομάλυνση των διαφορών με τον Γερμανό τεχνικό, η «O Jogo» αναφέρει ως ορατή πιθανότητα την παραμονή του διεθνούς τερματοφύλακα τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, με τον Ρόγκερ Σμιντ να εξετάζει το ενδεχόμενο να τον επαναφέρει στο Νο1 της ιεραρχίας για το πρώτο μισό της σεζόν, επεκτείνοντας έτσι και την περίοδο προσαρμογής του Ουκρανού ανταγωνιστή του.

Προτεινόμενα Άρθρα