Για τον Μάντζιο… δεν υπάρχει μόνο η Λαμία

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία του αγώνα με τη Λαμία… Είναι το ματς το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο αλλά όχι και το μοναδικό στο μυαλό του Άκη Μάντζιου.

Από το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής ξεκινάει μία τριάδα αγώνων σε διάστημα επτά ημερών. Μία κατάσταση την οποία ο ΑΡΗΣ είχε συνηθίσει το προηγούμενο διάστημα και επανέρχεται σε αυτήν, έχοντας μάλιστα και δύο ντέρμπι μέχρι τη μεθεπόμενη Κυριακή (07/04).

Μετά τη Λαμία υπάρχει το ντέρμπι της επόμενης Τετάρτης (03/04) με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Αμέσως μετά η ομάδα επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και θα ετοιμαστεί για ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι, αυτή τη φορά στην έδρα της με τον Παναθηναϊκό (07/04). Ένα ματς που ίσως αποτελέσει μία πρώτη… πρόωρη πρόβα τελικού, αφού υπάρχει και το ματς της Λεωφόροου για τα πλέι οφ.

Ο Μάντζιος λοιπόν δεν μπορεί να σκέφτεται μόνο το παιχνίδι της Κυριακής αλλά να βγάλει και ένα ροτέισον εν όψει κυρίως του Ολυμπιακού και κατά δεύτερο λόγο για το ματς με τους “πράσινους”.

Η πρόθεση για το ροτέισον υπάρχει έτσι κι αλλιώς στη διαδικασία των πλέι οφ. Τέτοιες εβδομάδες όμως όπως η επόμενη, ο Μάντζιος καλείται να αξιοποιηθεί το μεγάλο βάθος που έχει πλέον το ρόστερ και του λύνει τα χέρια σε έναν μεγάλο βαθμό.

 

Προτεινόμενα Άρθρα