Γκριζμάν: “Η Αργεντινή δεν είναι μόνο ο Μέσι…”

από AllAboutARIS

Στην προετοιμασία της εθνικής Γαλλίας ενόψει του μεγάλου κυριακάτικου τελικού κόντρα στην Αργεντινή, στάθηκε σε δηλώσεις του ο Αντουάν Γκριζμάν.

Ο MVP στον νικηφόρο ημιτελικό των «τρικολόρ» με το Μαρόκο, αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι και στάθηκε στην προετοιμασία εκείνου και των συμπαικτών του ενόψει της αναμέτρησης με μία ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.







Αναλυτικά όσα δήλωσε ο MVP της εθνικής Γαλλίας:

«Κάθε παιχνίδι με μια ομάδα που έχει τον Μέσι στη σύνθεσή της είναι πρόκληση. Έχουμε παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια της Αργεντινής στο φετινό Μουντιάλ, έχουμε δει τον τρόπο που παίζουν και σίγουρα πρόκειται για μια δύσκολη ομάδα να αντιμετωπίσεις, αφού βρίσκονται και σε κορυφαία φόρμα».

«Δεν είναι μόνο ο Μέσι, έχουν πολύ καλή ομάδα γύρω του, οπότε γνωρίζουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Θα έχουν και πολλούς φιλάθλους στο γήπεδο. Εμείς από αύριο επιστρέφουμε στη δουλειά, με συγκέντρωση και με στόχο το να βρούμε πώς θα τους πληγώσουμε, το πώς θα αμυνθούμε απέναντί τους και να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι».

Προτεινόμενα Άρθρα