Δεν κάνει χάρες και πληρώνει 4άρια ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Απαλλαγμένος από κάθε άγχος και με «όπλο» την εξαιρετική του παρουσία στα τελευταία ματς, ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ (20:00) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League.

H ομάδα του Τόλη Τερζή ανέβασε «στροφές» στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν και πλέον «κλείδωσε» οριστικά την 5η θέση του πρωταθλήματος. Ο Άρης κέρδισε το Βόλο με 4-2 με τον Λουίς Πάλμα να είναι ξανά ο μεγάλος πρωταγωνιστής (δύο γκολ, μία ασίστ), ανέβασε τη διαφορά από τους Θεσσαλούς στους 10 βαθμούς και ήδη προετοιμάζεται για την ευρωπαϊκή πρόκληση της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς. 

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι οι «κίτρινοι» θα παρατήσουν τα επόμενα παιχνίδια: Ίσα – ίσα, ο Άρης θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό «κλείσιμο» στη σεζόν και θέλει να συνεχίσει στο τέμπο των τελευταίων ημέρων, που συνοδεύτηκαν μεταξύ άλλων και με τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Αν μπει στην εξίσωση το μεγάλο άγχος της ΑΕΚ, που θέλει μόνο το «2 στα 2» μέχρι το τέλος της χρονιάς ώστε να έχει ελπίδες για τον τίτλο, τότε σίγουρα ο Άρης μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό του και να «χτυπήσει» μέσω της εξαιρετικής του επίθεσης. 

Με βάση τα παραπάνω, οι γηπεδούχοι έχουν κάθε λόγο να νιώθουν αισιόδοξοι και ο συνδυασμός σωστού πλάνου και υπομονής ίσως φέρει τον Άρη σε θέση οδηγού. Στο 4.00 να σκοράρει πρώτη στο ματς η ομάδα του Τόλη Τερζή.

Σε περίπτωση που οι «κίτρινοι» πάρουν το προβάδισμα, τότε θα αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και δεδομένα θα βρουν χώρους για να απειλήσουν και να για να «κλειδώσουν» τη νίκη. Ο άσος στο 8.20 είναι κάτι περισσότερο από δελεαστικός. 

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα