“Δεν πήγε σύμφωνα με το σχέδιο o δανεισμός του Μπένετ στον ΑΡΗ”

από AllAboutARIS

Ξένη ιστοσελίδα ασχολήθηκε με το διάστημα παρουσίας του Τζούισον Μπένετ στον ΑΡΗ. Μεταξύ άλλων, γράφτηκε:

“Παρά τις μεγάλες ελπίδες για τον Μπένετ στην Ελλάδα, η μετακίνησή του με δανεισμό στον Άρη Θεσσαλονίκης δεν πήγε σύμφωνα με το σχέδιο. Από τότε που μπήκε στον σύλλογο τον Ιανουάριο, ο επιθετικός έχει παίξει μόνο δύο αγώνες για την ελληνική ομάδα. Ξεκίνησε σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά έγινε αλλαγή και στα δύο, στο ημίχρονο. Έκτοτε δεν επιλέχθηκε καθόλου για την ομάδα, ούτε καν εμφανίστηκε στον πάγκο σε κανένα άλλο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ο νεαρός επιθετικός τραυματίστηκε τον περασμένο μήνα. Η σεζόν του φαίνεται να έχει τελειώσει, έχοντας δείξει ελάχιστα. Με τη μετακίνησή του στην Ελλάδα δεν έκανε τίποτα για να εντυπωσιάσει και τα στατιστικά το επιβεβαιώνουν. Έκανε μόνο ένα σουτ στα δύο ματς του, κατάφερε επίσης μόνο μία επιτυχημένη ντρίμπλα, ενώ έπαιζε στα άκρα. Έχει κατά μέσο όρο μόλις 35 αγγίγματα ανά 90 λεπτά, δείχνοντας πόσο λίγο έχει εμπλακεί στα ματς.

Δεδομένου ότι δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει όσο ήταν δανεικός, δύσκολη θα έχει την ευκαιρία να παίξει στην πρώτη ομάδα της Σάντερλαντ την επόμενη σεζόν. Οι τραυματισμοί δεν βοήθησαν, αλλά δεν έχει παρουσιάσει κάτι που να δείχνει ότι είναι έτοιμος για να παίξει στην πρώτη ομάδα. Ένας ακόμη δανεισμός φαίνεται πιο πιθανός. Με δύο χρόνια να απομένουν στο συμβόλαιό του, ο σύλλογος θα εξακολουθεί να ελπίζει ότι ο 19χρονος μπορεί να αλλάξει τα πράγματα”.

Προτεινόμενα Άρθρα