Διέσυρε και την Κύπρο η υπερηχητική Ισπανία

από AllAboutARIS

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τα επτά γκολ που πέτυχε κόντρα στη Γεωργία, η Ισπανία δεν άφησε το πόδι από το γκάζι ούτε στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Κύπρο, πανηγυρίζοντας μία ακόμα εμφατική νίκη, αυτή τη φορά με το επιβλητικό 6-0!
Η «φούρια ρόχα» κυριάρχησε κόντρα στην ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια και τελικά πήρε με μεγάλη άνεση το τρίποντο, χάρη στο οποίο μείωσε στους 6 βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο του 1ου ομίλου, Σκωτία, έχοντας δώσει και ένα παιχνίδι λιγότερο.
Η Ισπανία ήταν απόλυτα κυρίαρχη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 18′, όταν ο Νίκο Γουίλιαμς έφυγε στην πλάτη της άμυνας και σέντραρε ιδανικά για τον Γκάβι, ο οποίος με όμορφο σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0. Στο 33′ ο Μερίνο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, στο 39′ ο Μοράτα σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε από τους VAR ως οφσάιντ.
Το 3-0 ήρθε στο 70′ δια ποδός Χοσέλου, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Φεράν Τόρες «έγραψε» το 4-0. Στο 77′ ο Μπαένα σκόραρε το πέμπτο γκολ των Ισπανών, πριν ο Τόρες διαμορφώσει το τελικό 6-0, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην βραδιά.

Προτεινόμενα Άρθρα