Δοκιμασία και κίνητρο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στη Νέα Φιλαδέλφεια πέφτει η αυλαία του 1ου γύρου των πλέι οφ για τον ΑΡΗ, με αντίπαλο την ΑΕΚ στις 20:30 (Novibet AllAboutARIS TV, AllAboutARIS.gr, CS).

Οι “κιτρινόμαυροι” επισκέπτονται για προτελευταία φορά την πρωτεύουσα, αναζητώντας ένα θετικό αποτέλεσμα έπειτα από τις δύο διαδοχικές ήττες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο ΑΡΗΣ έχει κάνει ήδη δύο “ζημιές” φέτος στην Ένωση και φιλοδοξεί το ίδιο απόψε, κυρίως προς δικό του όφελος και για να πάρει ψυχολογία όσο πλησιάζει προς τον τελικό του Κυπέλλου.

Το έργο του φυσικά αναμένεται αρκετά δύσκολο κόντρα σε μία ΑΕΚ που διεκδικεί το πρωτάθλημα και… καίγεται για τους τρεις βαθμούς μετά τα δικά της αρνητικά αποτελέσματα κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ κατά σειρά.

ΑΡΗΣ: Με Βέλεθ αλλά δίχως Φαμπιάνο-Φεράρι

Δυστυχώς τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν έλειψαν καθώς ο Μάντζιος έχει τόσο τον Φαμπιάνο όσο και τον Φεράρι λίγα 24ωρα πριν το ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Φραν Βέλεθ επανέρχεται μετά από τρία παιχνίδια στα οποία απουσίαζε λόγω τραυματισμού. Νέα πρόσωπα είναι επίσης οι Δεληζήσης, Πάρντο ενώ εκτός έμειναν οι Ρουπ, Κάρλσον και Αγοραστός.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Durasek, Pardo, Manu Garcia, Suleymanov, Saverio, Zamora, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Δεληζήσης.

ΑΕΚ: Δύο σημαντικές απουσίες και ένα ερωτηματικό

Ο Ματίας Αλμέιδα ξέρει εδώ και μέρες ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Γκαρσία αλλά και στον τιμωρημένο Σιμάνσκι για την αποψινή αναμέτρηση.

Την ίδια στιγμή υπάρχει ερωτηματικό όσον αφορά την παρουσία του Άμραμπατ στο ντέρμπι με τον ΑΡΗ, από τη στιγμή ειδικά που ο Αργεντινός τεχνικός δεν ανακοίνωσε αποστολή όπως συνηθίζει.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

5η αγωνιστική Stoiximan Super League

ΑΕΚ-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: «Νέα Φιλαδέλφεια»

20:30, Cosmote Sport

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας), Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών)

4ος: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)

VAR: Εργουιν Μπλανκ (Ολλανδία)

Βοηθός VAR: Θανάσης Κόλλιας (Ηπείρου)

Προτεινόμενα Άρθρα