Ενδεκάδα: Οι τρεις στην άμυνα και τα σενάρια

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα πολλά προβλήματα έφεραν και πολλά ερωτηματικά για ακόμη μία εβδομάδα όσον αφορά την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο ΑΡΗΣ στον Βόλο.

Ο Άκης Μάντζιος προβληματίστηκε αυτή τη εβδομάδα σε σημείο που είναι αρκετά πιθανή η αλλαγή της διάταξης και η τριάδα στην άμυνα για το αποψινό παιχνίδι.

Το σχήμα με τρεις δοκιμάστηκε στις τελευταίες προπονήσεις από τον Έλληνα τεχνικό και τους Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς να είναι η τριάδα μπροστά από τον Κουέστα. Παναγίδης-Μενέντες στα φουλ μπακ, με τους Νταρίντα-Βερστράτε στον άξονα και ερωτηματικό την τρίτη επιλογή. Πάρντο και Τζόυρασεκ έχουν τον πρώτο λόγο, δίχως να αποκλείεται κάποια έκπληξη με Ντουκουρέ ή ακόμα και τον Ζουλ. Μπροστά, ο Σουλεϊμάνοφ θα είναι λίγο πιο πίσω από τον Μορόν.

Στο δεύτερο σενάριο της τετράδας στην άμυνα, δίπλα στον Μπράμπετς θα είναι ένας. εκ των Βερστράτε ή Ντουκουρέ και αναλόγως θα καθοριστεί ο παρτενέρ του Νταρίντα στα χαφ. Μοντόγια-Φατόρε στα πλάγια μπακ, Σουλεϊμάνοφ-Παναγίδης στα εξτρέμ και ο Μενέντες πίσω από τον Μορόν.

Το πρώτο σενάριο είναι και το πιο πιθανό, χωρίς να αποκλείεται περαιτέρω εκπλήξεις σε σχήμα ή πρόσωπα από τον Μάντζιο που δυσκολεύτηκε αρκετά αυτή την εβδομάδα λόγω των πολλών απουσιών που αντιμετωπίζει.

Προτεινόμενα Άρθρα