Ο Μάντζιος έχει να διαχειριστεί πολλά μέτωπα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Παραμονές του αγώνα με τον Ιωνικό και ακόμα δεν υπάρχει μία ξεκάθαρη εικόνα για τα πλάνα του Άκη Μάντζιου. Και δύσκολα θα υπάρξει, απ’ ότι φαίνεται.

Τα προβλήματα δεν είναι λίγα για τον Έλληνα τεχνικό. τραυματισμοί, τιμωρίες, κόπωση κάποιων παικτών και φυσικά ένα παιχνίδι Κυπέλλου που βρίσκεται… στο βάθος για τον ΑΡΗ.

Στην άμυνα, ο Λούμορ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο αλλά δεν αποκλείεται και μία διαφοροποίηση στα στόπερ αφού Φαμπιάνο και Μπράμπετς πάνε στα… κόκκινα. Αν όχι από την αρχή, ίσως στη διάρκεια του ματς.

Τα πράγματα είναι ακόμα πιο σύνθετα σε χαφ και τη μεσοεπιθετική τριάδα, αφού ο Τζέγκο απουσιάζει και ο Μπερτόγλιο είναι ναι μεν έτοιμος αλλά όχι στο 100%. Άρα από τον Αργεντινό θα εξαρτηθεί ο ρόλος του Εντιαγέ, όπως και το κατά πόσο θα μπει στην εξίωση ο Χαβιέ Ματίγια. Για να μην ξεχνάμε επίσης και την απουσία του Ματέο Γκαρσία από τα εξτρέμ.

Ο Μάντζιος καλείται να διαχειριστεί όλα αυτά, έχοντας στο μυαλό του και το δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, για τον οποίο κανένας δεν εφησυχάζεται στον ΑΡΗ, παρά το 3-1 του πρώτου αγώνα

 

Προτεινόμενα Άρθρα