Ενισχύεται η Λαμία πριν τον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Κοντά στην ολοκλήρωση μεταγραφής βρίσκεται η Λαμία, η οποία είναι μία ανάσα από την απόκτηση του Ανρί Σεβέ.

Πρόκειται για διεθνή Σενεγαλέζο μέσο, ο οποίος παίζει στις θέσεις «8» και «10» κι έχει ύψος 1,75. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ρεπορτάζ του starsports.gr, ο 31χρονος Σενεγαλέζος (γεννήθηκε στις 26/10/90) είναι πολύ κοντά στη Λαμία.

Το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την Νιουκάστλ με τα χρώματα της οποίας είχε συνολικά 8 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ είχε ακόμα οκτώ ματς με την Κ23.

Έχει παίξει ακόμη σε Μπούρσασπορ (29 ματς, 2 γκολ, 2 ασίστ) και Σίβασπορ (12 ματς, 2 ασίστ). Έχει κάνει, ωστόσο, μεγάλη καριέρα στη Γαλλία και ειδικά με την Μπορντό με την οποία μέτρησε 178 αγώνες, 23 γκολ και 12 ασίστ. Μαζί της αγωνίστηκε μία φορά στο Champions League, ενώ έχει πολλές συμμετοχές στο Europa League. Τόσο με τη Μπορντό, όσο και με τη Σεντ Ετιέν. Με την τελευταία συνολικά μετράει 35 αγώνες, 1 γκολ και 3 ασίστ. Έπαιξε και στην Ανζέ (20 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ).

Η παρουσία του στην Μπορντό, ανάγκασε τη Νιούκαστλ να βγάλει έξι εκατ. ευρώ από το ταμείο της για να τον πάρει τον Γενάρη του 2016.

Ο Σεβέ είναι διεθνής με την Σενεγάλη. Έχει 24 συμμετοχές και 1 γκολ. Ο Αφρικανός παίκτης αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα κι αφού περάσει από ιατρικά και εργομετρικά τεστ, θα υπογράψει συμβόλαιο και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα