Επέστρεψε και έδειξε πόσο έλειψε

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δύο ματς ο Άκης Μάντζιος στερήθηκε τις υπηρεσίες του Φαμπιάνο Λέισμαν. Μία απουσία πυυ έτσι κι αλλιώς κοστίζει και ειδικά σε μία περίοδο που οι Μπράμπετς-Ρόουζ δεν περνούσαν τις καλύτερες μέρες τους ως δίδυμο στα στόπερ.

Ο Μάντζιος περίμενε τον Βραζιλιάνο στόπερ και η παρουσία του στη χθεσινή ενδεκάδα “κλείδωσε” μετά από μία συζήτηση το απόγευμα της Τρίτης, στην οποία ο παίκτης δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει. Και η απόδοσή του κόντρα στον Ολυμπιακό τον δικαίωσε στο 100%.

Ο 33χρονος στόπερ έφερε σταθερότητα στην άμυνα, με μοναδικό ψεγάδι το γκολ του Ολυμπιακού όπου ήταν εκτός θέσης αλλά και με τον Οντουμπάζιο να φέρει ευθύνη πάνω στον Ζέλσον.

Ο Φαμπιάνο είχε τα περισσότερα κλεψίματα και συγκεκριμένα 12 στο σύνολο, εννέα απομακρύνσεις και οι πέντε στον αέρα, μαζί με οκτώ (!) πάσες προς το τελευταίο τρίτο που δείχνουν για ακόμη μία φορά τη συνεισφορά του στο κομμάτι της ανάπτυξης.

Ειδικά στα διαστήματα πίεσης του Ολυμπιακού, κυρίως στο πρώτο μέρος, ο Φαμπιάνο αποδείχθηκε παραπάνω από σημαντικός και με την παρουσία του έδειξε πόσο… κοστίζει η απουσία του από την ενδεκάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα