Επιβεβαίωσε για συμπαίκτες στην ΠΑΕ ο Αρβανίτης (vid)

από AllAboutARIS

Ειδήσεις προκύπτουν από τη συνέντευξη του Λευτέρη Αρβανίτη στην εκπομπή του Ερασιτέχνη στο Novibet AllAboutARIS TV το βράδυ της Πέμπτης.

Ο πρόεδρος του ΑΣ ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ και επιβεβαίωσε όσα ανέφερε ο Θεόδωρος Καρυπίδης περί εμπλοκής συμπαικτών στην ομάδα, όπως ενημερώθηκε και ο ίδιος, θέτοντας χρονικό ορίζοντα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου βάσει της ενημέρωσης που έχει από τον ισχυρό άνδρα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

“Δεν γνωρίζω τα πρόσωπα ή τις εταιρίες… Αυτό που γνωρίζω μιλώντας με την οικογένεια Καρυπίδη είναι ότι μέσα σε αυτό τον μήνα θα έχουμε εξελίξεις. Θα είναι συμπαίκτες, θα πάρουν ποσοστό μετοχών της ΠΑΕ και θα συμμετέχουν με την οικογένεια Καρυπίδη στην ομάδα διατέθοντας δικά τους κεφάλαια. Μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα έχει ολοκληρωθεί το deal θετικά ή αρνητικά. Ποσοστιαία και όπως μου το εξήγησε, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να τελειώσει το deal”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αρβανίτης.

Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει τοποθέτηση επί του θέματος από επίσημα χείλη μετά τον Θεόδωρο Καρυπίδη και μάλιστα από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, ο οποίος έδειξε συγκρατημένα αισιόδοξος για την έκβαση των επαφών που γίνονται.

Δείτε την τοποθέτησή του στο παρακάτω βίντεο.

Προτεινόμενα Άρθρα