Ετέμπο: Συμβόλαιο μόνο αν είναι καλά…

από AllAboutARIS

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό πως ο Πίτερ Ετέμπο συμφώνησε με την Γκεντσλερμπιρλιγκί για συμβόλαιο δύο ετών και θα συνεχίσει την καριέρα του στη β’ κατηγορία της Τουρκίας. Μάλιστα, τα ΜΜΕ της γειτονικής  χώρας αναφέρθηκαν και στους οικονομικούς όρους της συμφωνίας, τονίζοντας ότι ο Νιγηριανός, πρώην παίκτης του ΑΡΗ, θα πάρει 150.000 ευρώ, για κάθε χρόνο του συμβολαίου του.

Σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες για την μεταγραφή, η ολοκλήρωση της οποίας μόνο σίγουρη δεν είναι. Ο λόγος; Ο τραυματισμός του Ετέμπο.

Χωρίς να δίνονται πιο πολλά στοιχεία, ο Νιγηριανός αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού και γι’ αυτό δεν μπορούσε να βρει ομάδα. Όπως αναφέρουν στην Τουρκία έχει όντως προσυμφωνήσει με την Γκεντσλερμπιρλιγκί, αλλά υπογραφές σε συμβόλαιο δεν έχουν πέσει. Κι αυτό διότι ο Ετέμπο, ακόμη δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, υπογραφές θα πέσουν (αν πέσουν) μέσα στο καλοκαίρι και μόνο αν ο παίκτης, που βρίσκεται ήδη στην Άγκυρα, ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να αγωνιστεί από την αρχή της νέας σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα