Ζλάταν: «Στη Γιουνάιτεντ μιλούν συνέχεια για το παρελθόν…»

από AllAboutARIS
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φαίνεται πως έχει εντοπίσει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό είναι το γεγονός πως στο κλαμπ μπαίνουν σε διαδικασία να συγκρίνουν τα πάντα με το παρελθόν και την εποχή του Σερ Άλεξ…

Ο Σουηδός σούπερ σταρ στο πέρασμά του από τους «κόκκινους διαβόλους» έκανε όσους βιάστηκαν να τον κρίνουν και να θεωρήσουν λανθασμένη την επιλογή του, να τρέχουν να κρυφτούν.

Το «λιοντάρι» έβγαλε βρυχηθμούς και έδειξε πως ακόμα και σε μεγάλη, ποδοσφαιρικά, ηλικία, όταν έχεις ποιότητα μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της Premier League.

Εκείνος κατέκτησε ένα LeagueCup κι ένα Europa League στην εποχή του Ζοσέ Μουρίνιο στην άκρη του πάγκου και μίλησε στον Guardian μετά και την απόλυση του Σόλσκιερ λέγοντας:

«Στη Γιουνάιτεντ μιλούν πολύ για το παρελθόν και μένουν εκεί. Εγώ όταν είχα πάει τους είχα πει ότι σκέφτομαι το παρόν και θέλω να γράψω τη δική μου ιστορία.

Πέφτουν όμως στη λούπα και σκέφτονται όσα είχαν συμβεί στο παρελθόν. Είτε αποφασίζεις να σκεφτείς το παρόν, είτε… πηγαίνεις στο νοσοκομείο για να καθαρίσει το μυαλό σου»!

Προτεινόμενα Άρθρα