«Ζόρικες» οι διαπραγματεύσεις Αργεντινής με Σκαλόνι για ανανέωση

από AllAboutARIS

Ο Λιονέλ Σκαλόνι έβαλε τη δική του σφραγίδα στην εθνική Αργεντινής, που μετά από σειρά αποτυχιών κατάφερε επί των ημερών του να κατακτήσει μέσα σε ενάμιση χρόνο το Κόπα Αμέρικα και το Μουντιάλ. Ωστόσο το μέλλον του στον πάγκο της «αλμπισελέστε» κάθε άλλο παρά εξασφαλισμένο είναι. Κι αυτό γιατί το συμβόλαιό του έχει λήξει και δεν υπάρχει συμφωνία για ανανέωση, με τα ΜΜΕ της Αργεντινής να μιλούν για σημαντική διαφορά.

«Θα ταξιδέψω στο Μπουένος Άιρες τις επόμενες μέρες, θα καθίσω με τον πρόεδρο και θα δούμε αν θα βρούμε τη συμφωνία που θέλουμε. Αυτός είναι ο στόχος», τόνισε ο Σκαλόνι, ο οποίος είναι προφανές πως θέλει μια σημαντική αύξηση στις αποδοχές του ιδίου και των συνεργατών του μετά την επιτυχία στο Κατάρ.

Ο Κλαούντιο Τάπια, πρόεδρος της ομοσπονδίας, είχε ανακοινώσει τον Σεπτέμβριο πως ο Σκαλόνι θα συνεχίσει και μετά το Μουντιάλ, χωρίς-ωστόσο-τότε να υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. «Δεν ξέρω τι να σας πω γι’ αυτό. Θα πρέπει να μιλήσω μαζί του. Έχουμε πολύ καλή σχέση και τον ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσε να προπονήσω την εθνική ομάδα. Θα συζητήσουμε και θα δούμε», ανέφερε ο Σκαλόνι.

Όσο για το αν θα προπονούσε κάποια άλλη εθνική ομάδα, όπως την Ισπανία όπου πέρασε μεγάλο κομμάτι της ποδοσφαιρικής καριέρας του; «Ναι, γιατί όχι! Η Ισπανία μού πρόσφερε πολλά και είναι το δεύτερο σπίτι μου», απάντησε.

 

Προτεινόμενα Άρθρα